Fotballgruppa

Foreldrevettregler

Skip Navigation LinksForside > Fotball

Mikro- og minifotball i Folldal

FotballNå er det straks klart for treninger og ballek for barn født mellom 2007-2011. Håper mange har lyst å være med! Treningene blir på onsdager fra kl. 18-19 på Folldal Stadion. Første trening blir onsdag 10. mai, siste trening før sommeren er 21. juni.

Påmeldingsfrist for å være med på fotball; 1. mai

Les mer; Invitasjon fotball 2017_mini og micro

Årsmøte i fotballgruppa - 27.02.17

årsmøte fotballgruppaÅrsmøte for fotballgruppa avholdes på Gruvekroa mandag 27. februar kl. 19.00.

Alle medlemmer i Folldal IF har møterett og stemmerett på årsmøtet i fotballgruppa.

Innkalling til årsmøte i fotballgruppa 2017

Påmelding fotballsesongen 2017, aldersbestemte klasser (født 2007-2001)

FotballskoFotballgruppa i Folldal er i gang med planleggingen av neste sesong. Fristen for å melde inn lag til kretsen er 10. januar, fotballgruppa ønsker tilbakemelding innen 10. desember fra interesserte spillere.

Påmelding fotballsesongen 2017 (pdf) - word-fil

Klubbhåndbok 2016

fotballStyret i fotballgruppa har utarbeidet ei klubbhåndbok for inneværende sesong. Et nyttig verktøy for spillere og foresatte;

- KLUBBHÅNDBOK 2016

Andre nyttige dokument:

- Med spillets ide - Mot 12 år

- Trenervett

- Regler barnefotball

- Regler ungdomsfotball

Terminlister fotball 2016

Innkalling til årsmøte i fotballgruppa

Årsmøte for fotballgruppa avholdes på gruvekroa onsdag 16. mars kl. 19.00.

- INNKALLING TIL ÅRSMØTE I FOLLDAL IDRETTSFORENING

Påmelding fotballsesongen 2016 (født 2006-2000)

FotballFotballgruppa i Folldal er i gang med planleggingen av neste sesong. Fristen for å melde inn lag til kretsen er 10. januar, og klubben ønsker tilbakemelding innen 10. desember fra interesserte spillere. Fotballgruppa har som uttalt mål å kunne stille både gutte- og jentelag i 12- og 14-årsklassen. Nytt av året er at kretsen åpner for 15-årslag i jenteserien. Dette gir muligheter for at årets J14 lag kan fortsette som J15 dersom det er interesse. Det er viktig at dere som kan tenke dere å være med til neste år melder deres interesse innen fristen. Antall påmeldte spillere vil avgjøre hvilke lag vi kan stille i de ulike klassene.

Påmelding fotballsesongen 2016 - Pdf

Årsmøte i Fotballgruppa

Det kalles inn til årsmøte i fotballgruppa til Folldal IF mandag 3. mars 2014 klokka 19.30 Gulhuset Daldata. Alle medlemmer i FIF har stemmerett på årsmøtet til Fotballgruppa.

Sakliste årsmøte fotballgruppa

Vellykket fotballsamling

Søndag 7. april dro et 20-talls fotballungdommer til Tynset. Fotballgruppa hadde leid Holmenhallen for en uhøytidlig turnering.

Dagen ble avsluttet med pizzabuffet.

Fotballsamling_070413

Årsmelding fotballgruppa

Årsmelding fotballgruppa 2012, vedtatt på årsmøtet 7. mars 2013.

Årsmelding 2012

Treningsøkta.no

Treningsokta_no
Her er alt av NFFs utgitte DVD’er, øvelsesbibliotek (videoklipp og beskrivelse av div. fotballøvelser), rammeplaner o.l. samlet til bruk for klubbene, trenere, ledere og foreldre. Tjenesten vil også benyttes i forbindelse med trenerkurset NFF C-lisens samt barnefotballkvelden.

Gruppesponsorer

MX Sport Folldal