Fotballgruppa

Foreldrevettregler

Skip Navigation LinksForside > Fotball

NØK Grendecup 30.07.17

Velkommen til årets viktigste fotballturnering!

6 lag er påmeldt turneringen innen fristen, så dette blir bra:-)

- Kampoppsett grendecup 2017

- Informasjon til lagene på NØK grendecup 2017

- NØK grendecup-invitasjon 2017

Avspark kl. 12.00 på Folldal stadion.
Ta med naboen og naboens nabo og forsvar grendas ære!
Vi tilbyr gode baneforhold, ganske rettferdige dommere, god plass til heiagjeng og en staselig vandrepokal til grenda som vinner.

God lagånd og fair-play, på og utenfor banen, verdsettes høyt!

Påmelding innen 23. juli
For spørsmål og påmelding ta kontakt med Børge Røhjell
Epost: borgerohjell@hotmail.com

Invitasjon til Tine fotballskole 27.-28. juli

TineSom en del av Folldal idrettsforenings arrangement Folldalsdager, ønsker vi å invitere fotballglade unger (født 2005-2009) til Tine fotballskole. Fotballskolen vil foregå på Folldal stadion og er et tilbud både for folldøler og tilreisende. Som instruktører benytter vi eldre fotballspillere med tilknytning til Folldal.
Påmeldingsfrist; 30. juni.

- Invitasjon til Tine fotballskole

Terminlister fotball 2017

Følg med på 12-åringene våre i TrønderEnergi-serien;

Klubbhåndbok 2017

fotballStyret i fotballgruppa har utarbeidet ei klubbhåndbok for inneværende sesong. Et nyttig verktøy for spillere og foresatte;

KLUBBHÅNDBOK 2017

Andre nyttige dokument:

- Med spillets ide - Mot 12 år

- Trenervett

- Regler barnefotball

- Regler ungdomsfotball

Mikro- og minifotball i Folldal

FotballNå er det straks klart for treninger og ballek for barn født mellom 2007-2011. Håper mange har lyst å være med! Treningene blir på onsdager fra kl. 18-19 på Folldal Stadion. Første trening blir onsdag 10. mai, siste trening før sommeren er 21. juni.

Påmeldingsfrist for å være med på fotball; 1. mai

Les mer; Invitasjon fotball 2017_mini og micro

Årsmøte i fotballgruppa - 27.02.17

årsmøte fotballgruppaÅrsmøte for fotballgruppa avholdes på Gruvekroa mandag 27. februar kl. 19.00.

Alle medlemmer i Folldal IF har møterett og stemmerett på årsmøtet i fotballgruppa.

Innkalling til årsmøte i fotballgruppa 2017

Påmelding fotballsesongen 2017, aldersbestemte klasser (født 2007-2001)

FotballskoFotballgruppa i Folldal er i gang med planleggingen av neste sesong. Fristen for å melde inn lag til kretsen er 10. januar, fotballgruppa ønsker tilbakemelding innen 10. desember fra interesserte spillere.

Påmelding fotballsesongen 2017 (pdf) - word-fil

Innkalling til årsmøte i fotballgruppa

Årsmøte for fotballgruppa avholdes på gruvekroa onsdag 16. mars kl. 19.00.

- INNKALLING TIL ÅRSMØTE I FOLLDAL IDRETTSFORENING

Påmelding fotballsesongen 2016 (født 2006-2000)

FotballFotballgruppa i Folldal er i gang med planleggingen av neste sesong. Fristen for å melde inn lag til kretsen er 10. januar, og klubben ønsker tilbakemelding innen 10. desember fra interesserte spillere. Fotballgruppa har som uttalt mål å kunne stille både gutte- og jentelag i 12- og 14-årsklassen. Nytt av året er at kretsen åpner for 15-årslag i jenteserien. Dette gir muligheter for at årets J14 lag kan fortsette som J15 dersom det er interesse. Det er viktig at dere som kan tenke dere å være med til neste år melder deres interesse innen fristen. Antall påmeldte spillere vil avgjøre hvilke lag vi kan stille i de ulike klassene.

Påmelding fotballsesongen 2016 - Pdf

Årsmøte i Fotballgruppa

Det kalles inn til årsmøte i fotballgruppa til Folldal IF mandag 3. mars 2014 klokka 19.30 Gulhuset Daldata. Alle medlemmer i FIF har stemmerett på årsmøtet til Fotballgruppa.

Sakliste årsmøte fotballgruppa

Treningsøkta.no

Treningsokta_no
Her er alt av NFFs utgitte DVD’er, øvelsesbibliotek (videoklipp og beskrivelse av div. fotballøvelser), rammeplaner o.l. samlet til bruk for klubbene, trenere, ledere og foreldre. Tjenesten vil også benyttes i forbindelse med trenerkurset NFF C-lisens samt barnefotballkvelden.

Gruppesponsorer

MX Sport Folldal