Orientering

Leder: Tor Idar Lillekroken

E-post:Leder orienteringsgruppa

Lær o-teknikk på nett

Her kan du lære grunnleggende o-teknikk på nett:

O-kartet Holom

Holom bilde 2

Landskapet er et dødisterreng i dalbunnen med svært stor detaljrikdom av kurver med høyder, søkk og groper.

Bilder fra Døladilten 2009

000001EC

Her finner du mange bilder fra Døladilten 2009. Både de aktive og dugnadsfolket står på!

Skip Navigation LinksForside > Orientering

Klubbmesterskapet 17. september ved Kroktjønna

Klubbmesterskapet ble arrangert 17. september med Kroktjønna som samlingsplass. 28 løpere stilte til start, 13 i kortløypa, 10 i mellomløypa og 5 i langløypa.

Resultatliste klubbmesterskap i orientering 2018 her.

Runde 2 i bygdakampen mot Alvdal

Runde 2 av Bygdakampen mot Alvdal gikk av stabelen onsdag 29. august i terrenget rundt  Steimoegga idrettspark. Resultater fra runde 2 her.  Alvdal vant runde 2 med 16 poeng mot Folldal sine 7 poeng. Sammenlagt for 2018 ble det en solid seier for Folldal med 52 poeng mot Alvdal sine 16 poeng.

Langdistansen i Sommerløpene i Nord Østerdal 8. juli på bygdetunet

Folldal IF arrangerte løp 3 i Sommerløpene i orientering 8. juli med Bygdetunet i Streitlien som samlingsplass.

Resultatene fra langdistansen kan du se her.

Se løyper og endel av løpernes veivalg på Livelox her.

O-løp Bygdetunet_2

Folldal tok første runde i Bygdakampen i orientering

Orientering logo

Første runde i Bygdakampen i orientering mellom Alvdal og Folldal gikk av stabelen med start fra Røde Kors Hytta på Sveen mandag 11. juni. Folldal IF tok en solid ledelse med 45 poeng mot Alvdal sine 3 poeng. Da gjelder det at vi tar vare på ledelsen ved å stille mye folk på runde 2 på Alvdal til høsten.   Resultatene fra bygdakampen 11. juni kan du lese her.

Program for orientering 2018

orientering

Da er det snart klart for o-sesongen 2018. Program for lokale o-aktiviteter 2018 finner du her. Vi kan by på treningsløp, stolpejakt, tur orientering og mere til. Første treningsløpet starter allerede mandag 30. april med start fra Folldal Gruver - så gjør klar løpeskoa.

Terminliste for o-løp i Nord Østerdal O-region finner du her. Løpa starter allerede 18. april med første løpet i sprint cupen.

Første runde i bygdakampen mot Alvdal blir mandag 11. juni. Invitasjon til bygdakampen her.

innkalling årsmøte O-gruppa

Årsmøte i O-gruppa blir mandag 5. mars klokka 19.00 på Grimsbu Turistsenter. Innkalling kan du lese her.

Stolpejakten avsluttes 20. september

Siste dag for stolepjakten i Folldal er 20. september.

Klubbmesterskapet orientering 2017

Orientering logo

Klubbmesterskapet i orientering mandag 11. september på Borkhuskollen kartet på Dalholen. Ingen forhåndspåmelding. Start fra 18.00-19.00. Direkte etter klubbmesterskapet blir det premieutdeling for sesongen fra treningsløp og klubbmesterskap.

Resultater fra klubbmesterskapet 2017 her.

Bygdakampen i orientering Folldal IF - Alvdal IL

Runde 2 i bygdakampen i orientering 2017 mellom Alvdal og Folldal gikk av stabelen mandag 4. september på Holom kartet. På hjemmebane ble det Folldal som hadde flest deltakere gjennom løypene med 28 poeng og Alvdal 9 deltakere og 9 poeng. Resultater bygdakampen runde 2 her

Runde 1 i vår ga 33 poeng til Alvdal og Folldal fikk 9 poeng. Det betyr at Alvdal ble sammenlagtvinner for 2017 med 42 poeng mot Folldal sine 37 poeng. Vi gratulerer Alvdal med sammenlagtseieren.

Bygdakampen orientering

På hjemmebane ble det Alvdal som trakk lengste strået med flest deltakere i første runde i Bygdakampen 14. juni. Resultatene kan du lese her. Det blir ny runde i Folldal på Holom kartet 4. september.

Gruppesponsorer

MX Sport Folldal