Orientering

Leder: Tor Idar Lillekroken

E-post:Leder orienteringsgruppa

Lær o-teknikk på nett

Her kan du lære grunnleggende o-teknikk på nett:

O-kartet Holom

Holom bilde 2

Landskapet er et dødisterreng i dalbunnen med svært stor detaljrikdom av kurver med høyder, søkk og groper.

Bilder fra Døladilten 2009

000001EC

Her finner du mange bilder fra Døladilten 2009. Både de aktive og dugnadsfolket står på!

Skip Navigation LinksForside > Orientering

Sparebank1 Østlandet PRIMAR  NØK kraftlag

NØK karusell løp 4 i orientering

O-gruppa i FIF arrangerer løp 4 i NØK karusellen tirsdag 27. august med start fra 18.00 – 19.00. Helst forhåndspåmelding til Bjørn Gussgard på sms 90590834, men også mulig direkte klasser ved oppmøte. Løyper for alle aldre og alle nivå. Lette løyper for den som vil ha det – kom og løp!

- Innbydelse NØK karusell 27.08.19

Vil du prøve turorientering i sommer?

TUR ORIENTERING 2013Beskrivelser og kart er lagt ut på Joker Dalholen, Folldal sport og Grimsbu Turistsenter. God tur!

Bygdakamp mot Alvdal - bli med!

orientering

Bygdakamp og treningsløp i orientering mot Alvdal, 2. september. Start mellom kl 17.30 og 19.00. Samlingsplass ved Folldal IF sitt servicebygg i Stormoegga. Merket fra Grimsbu Turistsenter. Møt opp for å vinne kampen for bygda di!
Kart: Grimsbu syd

Program orientering 2019

SommerløpetOrienteringsesongen starter med treningsløp mandag 29. april kl 1800, og har et rikholdig program for store og små utover sesongen;

Korrigering av program for høstsesongen; se kalender i høyre kolonne

Årsmøter i undergruppene

Håndballgruppa kaller inn til årsmøte 11.02.2019

- Innkalling til årsmøte håndballgruppa 2019

Fotballgruppa kaller inn til årsmøte 25.02.2019

- Innkalling til årsmøte fotballgruppa 2019

O-gruppa kaller inn til årsmøte 28.02.2019

Innkalling til årsmøte O-gruppa 2019

Skigruppa kaller inn til årsmøte 07.03.2019

- Innkalling til årsmøte skigruppa 2019

Klubbmesterskapet 17. september ved Kroktjønna

Klubbmesterskapet ble arrangert 17. september med Kroktjønna som samlingsplass. 28 løpere stilte til start, 13 i kortløypa, 10 i mellomløypa og 5 i langløypa.

Resultatliste klubbmesterskap i orientering 2018 her.

Runde 2 i bygdakampen mot Alvdal

Runde 2 av Bygdakampen mot Alvdal gikk av stabelen onsdag 29. august i terrenget rundt  Steimoegga idrettspark. Resultater fra runde 2 her.  Alvdal vant runde 2 med 16 poeng mot Folldal sine 7 poeng. Sammenlagt for 2018 ble det en solid seier for Folldal med 52 poeng mot Alvdal sine 16 poeng.

Langdistansen i Sommerløpene i Nord Østerdal 8. juli på bygdetunet

Folldal IF arrangerte løp 3 i Sommerløpene i orientering 8. juli med Bygdetunet i Streitlien som samlingsplass.

Resultatene fra langdistansen kan du se her.

Se løyper og endel av løpernes veivalg på Livelox her.

O-løp Bygdetunet_2

Folldal tok første runde i Bygdakampen i orientering

Orientering logo

Første runde i Bygdakampen i orientering mellom Alvdal og Folldal gikk av stabelen med start fra Røde Kors Hytta på Sveen mandag 11. juni. Folldal IF tok en solid ledelse med 45 poeng mot Alvdal sine 3 poeng. Da gjelder det at vi tar vare på ledelsen ved å stille mye folk på runde 2 på Alvdal til høsten.   Resultatene fra bygdakampen 11. juni kan du lese her.

Program for orientering 2018

orientering

Da er det snart klart for o-sesongen 2018. Program for lokale o-aktiviteter 2018 finner du her. Vi kan by på treningsløp, stolpejakt, tur orientering og mere til. Første treningsløpet starter allerede mandag 30. april med start fra Folldal Gruver - så gjør klar løpeskoa.

Terminliste for o-løp i Nord Østerdal O-region finner du her. Løpa starter allerede 18. april med første løpet i sprint cupen.

Første runde i bygdakampen mot Alvdal blir mandag 11. juni. Invitasjon til bygdakampen her.

Gruppesponsorer

MX Sport Folldal