Vaktmester Anlegg

Juel Phillips

E-post: Vaktmester

Stormoegga by night 2011

Leie av Stormoegga arena og serviceteltet

Standardavtaler:

Avtale for leie av Stormoegga og servicebygg

Priser (kommer)

Avtale om leie av serveringstelt.

Kontaktperson:

Åse N. Brendryen

Tlf 97670721

Servicebygg

Historien om servicebygg i Stormoegga

Veibeskrivelse Stormoegga

Stormoegga Skiarena ligger i Grimsbu i Folldal kommune i Nord-Østerdalen. Men hvordan komme seg hit, og hvor langt er det fra her og der?
Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget > Anlegg

Servicebygget i Stormoegga

ServicebyggetDet nye servicebygget i Stormoegga sto klart høsten 2014. Et praktfullt bygg som vi ser fram til å ta aktivt i bruk. Vi takker tømrermester Reidar Morken m/ansatte og alle frivillige som har bidratt til å få satt opp huset!

Bygget inneholder garderober og dusjer i kjelleren. Kjøkken og en større sal i 1. etg.

Bygget kan leies ut til ulike formål, både til treningssamlinger, møter og private lag.

Ta kontakt for å avtale leie (se opplysninger i venstre kolonne for leie - Åse N. Brendryen 97670721)

Stormoegga arena

Flotte forhold desember 2011

Stormoegga arena ligger på Grimsbu i Folldal. Anlegget inneholder hoppbakker, skiskyterarena, asfaltert lysløype og skiløyper. I tillegg til lokale skirenn og arrangementer benyttes anlegget i forbindelse med regionale og nasjonale arrangementer.

Det finnes også et orienteringskart for Stormoegga, og anlegget benyttes i forbindelse med større orienteringsarrangementer.

Anlegget kan leies ut til arrangører utenfor FIF og også serveringsteltet som benyttes i forbindelse med større arrangementer kan leies ut.

Lysløypa på Krokhaug

FIF drifter lysløypa på Krokhaug. Løypa er 2.2 kilometer lang og starter på 825 meter over havet.

Laveste punkt er 814 og høyeste punkt er 861 meter over havet. Fra start til slutt har den 48 høydemeter ned og 44 høydemeter opp. Løypa avsluttes på samme nivå som den startet, og ender da på 825 meter over havet. Les mer på skisporet.no

Folldal stadion

Folldal stadion er FIF sitt fotballanlegg og inneholder 3 fotballbaner, 2 gressbaner og 1 grusbane. Anlegget ligger rett ved siden av Folldal skole og Folldal samfunnshus.

I tillegg bruker og vedlikeholder Fotballgruppa "Meieribanen" som ligger like ved Folldal Innkjøpslag.

Folldal stadion benyttes også som hovedarena i forbindelse med Folldalsdager

Hederspris til Øystein Brendryen

Øystein Brendryen
Søndag 15. januar, under KM i Stormoegga, fikk Øystein Brendryen hederspris fra Hedmark Skikrets. Prisen fikk han for sitt arbeid i Stormoegga, fra tidlig 70-tall og fram til i dag. Vi gratulerer!

Gave fra Sparebanken Hedmark

Under KM i Stormoegga 15.01.12 fikk Folldal Idrettsforening høytidelig overrakt kr 750.000,- i gave fra Sparebanken Hedmark. Pengene skal gå til servicebygg i Stormoegga. Servicebygget har en kostandsramme på 4,5 millioner kr. Vi er forespeilet et tilsagn på 1,4 millioner i spillemidler, og er i dialog med kommunen.
Stormoegga271012

Stormoegga arena inneholder

Her finner du en oversikt over innholdet i Stormoegga skiarena.

Løypeprofiler Stormoegga skiarena

Løypenettet i Stormoegga

Vedlagt kart over Stormoegga arena med inntegnet løypenett.

Arenaplan og løyper Stormoegga