Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget > Bekledning

MXSport_logoFolldal IF inviterer til prøvekveld for medlemmer i Folldal IF;

Sted: Folldal MX Sport

Onsdag 15. februar, kl. 18.00-20.00

I år tar vi prøvekvelden hos vår sponsor MX Sport Folldal, og de byr på -20% rabatt på ALT i butikken! Vel møtt til en god handel:-)

Les mer; Prøvekveld våren 2017 - Bestillingsskjema adidas

Prøvekveld - Klubbklær Folldal IF

Prøvekveld ble avholdt tirsdag 24. mars 2015, kl. 18:00-19:00. Men det er fortsatt mulig å bestille: Klær m/ klubbpriser FIF 2014/2015

• Sommer/innebruk (Adidas): genser og bukse (svart m/hvite striper). Vi tar opp felles bestilling på Adidas-klærne; Bestillingsskjema klubbklær FIF 2014_2015 - sendes Gunn Hilde innen 7. april.
  • Vinterbruk (Swix): overtrekksdress, racingdress, lue og vest (rød og svart). Swix-klær skal hver enkelt bestille via nettbutikk: http://teamservice.original.no - Brukernavn: folldal2015  Bestillingsfrist er 7. april 2015. (Leveringstid ca 6 uker etter dette, hentes hos MX Sport, Folldal)

Kontakt Åse N. Brendryen om du har spørsmål: 97670721

MX Sport Foldal og SWIX er leverandør av felles bekledning for FIF

Bekledningen blir en foret overtrekksdress, treningsdress for håndball og fotball, dunjakke, collegegenser, T-skjorte og lue. Det er nedsatt en "bekledningsgruppe" på tre personer hvor en er fra håndballgruppa, en fra fotballgruppa og en er fra hovedlaget.

MX Sport Folldal er valgt som leverandør av bekledningen og dette innebærer overtrekksdress og dunjakke fra Swix og treningsdress fra adidas.

Det arrangeres felles prøve- og bestillingskveld to ganger i året; mars og september.

Ta kontakt med Gunn Hilde Voll, Hege Brennodden eller Åse N. Brendryen om du har spørsmål om FIF-klærne.

Klær m klubbpriser FIF 2014_2015

Bestilling felles bekledning FIF 2014_2015

Sponsorprogram for FIF

Sommeren 2012 ble det sendt et brev til næringslivet i regionen, med forespørsel om å bli sponsor. Brevet inneholder sponsorprogrammet for Folldal Idrettsforening. Sponsorprogrammet er delt i 3 typer sponsorer: Hovedsponsor, Gruppesponsor og Støttespiller. For alle tre sponsortypene inngås avtaler for 3 år av gangen.

Brev om sponsorprogram til alle bedrifter 2012

Kontaktperson for bekledning i FIF

Kontaktperson for bekledning i FIF er

Åse N. Brendryen, tlf 97670721

e-post

All bestilling av bekledning vil skje i forbindelse med organiserte prøvekvelder eller senere, og bestilling leveres til Åse N. Brendryen. Bestilling kan ikke foretas hos MXSport Folldal.