Medlemskap i Folldal IF

FIF aktiviserer over 300 medlemmer innen håndball, fotball, orientering, ski, hopp og skiskyting.
Alt treningsarbeid er basert på frivillighet. Bli medlem i FIF som aktiv medlem, passiv medlem, styremedlem eller støttemedlem. Vi trenger alle våre medlemmer:-)

Alle aktive og ledere i våre grupper må betale medlemskap i FIF og registrere seg med egen profil på MinIdrett (tidligere medlemmer er lagt inn, men gå gjerne inn for å redigere dine opplysninger)

MinIdrett

Folldal Idrettsforening tar fra 2017 i bruk systemet KlubbAdmin fra Norges Idrettsforbund, som er et elektronisk medlemsregister som skal gjøre det enklere for oss som idrettslag å kunne sortere og ha oversikt over våre medlemmer.

I den anledning er vi avhengige av våre medlemmer, gjennom at alle registrerer seg på Min Idrett.

Brukermanual Min Idrett Folldal IF

Min Idrett er utviklet av Norges Idrettsforbund i samarbeid med særforbundene og skal være et hjelpemiddel for klubb og medlemmer.

Fra Min Idrett kan du;

• Endre din personlige informasjon (Eks. adresseendringer hvis du flytter)
• Se hvilke funksjoner og verv som er registrert på deg.
• Betale for dine lisenser og skrive ut lisenskort
• Melde deg på og betale kurs
• Melde deg på og betale arrangementer/konkurranser/stevner/løp
• Registrere din familie og gjøre de samme operasjoner for hele familien.

Gå inn på minidrett.no og registrer ny bruker.

Priser for de forskjellige typer medlemsskap som FIF tilbyr (gjeldende f.o.m 2016):

Enkeltmedlem 18 år og eldre  kr 300,-
Ungdom   13-17 år   kr 200,-
Barn     0-12 år     kr 150,-

I tillegg kommer avgift for deltakelse på skirenn, o-løp, treningsavgift i fotball etc. (faktureres fra FIF)

Bankkonto Folldal IF; 1895 45 14095

Kontaktperson: Kasserer Pål Andre Husom (phusum@gmail.com) mob. 918 45 821. Ta kontakt om du har spørsmål vedr. medlemskap.