Hvordan velge FIF som din grasrotmottaker?

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til.

Du kan velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

Folldal Idrettsforening er en av de foreningene i Folldal som kan være grasrotmottaker. Dersom du ikke allerede har valgt en annen grasrotmottaker, ville vi sette svært stor pris på om du valgte oss!

Pil

KOMMISJONÆRENE KAN HJELPE DEG MED Å VELGE GRASROTMOTTAKER

Bare spør neste gang du spiller.

Kommisjonærer for Norsk Tipping i Folldal:

Joker Dalholen

Joker