Skip Navigation LinksForside > Barneidrett

Invitasjon til friidrett i høstferien

Friidretten er ett samarbeid mellom SFO ved Folldal skole og Folldal IF (barneidrettsutvalget). Aktiviteten arrangeres mandag 8.oktober, kl 10.00-13.30 på skolens område. Aldersgruppe: 1.-7. klasse.

Påmeldingsfrist: Fredag 21.09.18. - Påmeldingen skal inneholde fullt navn og klassetrinn. Påmelding sendes til: maritalovhaug@yahoo.no

• Deltakerne vil bli delt inn i grupper etter alder.
  • Deltakeravgiften (kr 25,-) dekker lunsj, frukt og drikke denne dagen. Betales kontant ved oppmøte.
  • Mer informasjon kommer til de som melder seg på.
  • Vi trenger noen frivillige hjelpere, så gi oss gjerne en tilbakemelding på dette om du kan bidra.

Invitasjon: friidrett høstferien 2018

Klubbmesterskap og sesongavslutning ski 2018

skirennLørdag 7. april ble det arrangert klubbmesterskap i Stormoegga. Dette markerte også slutten på skisesongen 2017/18, og ble avrundet med premieutdeling for klubbmesterskapet og sesongens serierenn.

Skigruppa takker alle som har hjulpet til på arrangementene vi har hatt i vinter.

- Resultat klubbmesterskap Folldal IF 2018

Bli med på Idrettsleker 2017!

Idrettsleker_2I samarbeid med Norges Friidrettsforbund inviterer Folldal IF til idrettsleker for barn. Dette blir 3 aktivitetskvelder fylt med spennende fysisk utfoldelse preget av lek, moro og mestring på barnas premisser (friidrettsaktivitet).
Alle deltakerne får en teknisk treningsskjorte.

Dato: 18.09, 25.09, 02.10

Aldersgrupper og tidspunkt:

- 1.-4. klasse kl 17-18

- 5.-8. klasse kl 18-19

Sted: Folldal stadion, grusbana

Påmelding: Marina Pettersen (91626757) innen torsdag 14.09

Mikro- og minifotball i Folldal

FotballNå er det straks klart for treninger og ballek for barn født mellom 2007-2011. Håper mange har lyst å være med! Treningene blir på onsdager fra kl. 18-19 på Folldal Stadion. Første trening blir onsdag 10. mai, siste trening før sommeren er 21. juni.

Påmeldingsfrist for å være med på fotball; 1. mai

Les mer; Invitasjon fotball 2017_mini og micro

Barneidrettsutvalget

Marina Pettersen